top of page

Cum trebuie procedat după ședința de haloterapie


Vă spuneam în postarea anterioară pe care o găsiți mai jos, ce este indicat să faceți înainte de prima vizită la Salina Himalaya. Acum, vrem să vă spunem cum trebuie procedat după ședința de haloterapie.


Țineți cont că efectele benefice ale terapiei cu sare nu se observă după doar o şedinţă. Asemenea salinelor naturale, este necesară o cură de cel puţin 10 şedinţe. Specialiștii chiar recomandă efectuarea a 3-4 cure pe an.


La aproximativ 30 de minute după încheierea ședinței, beți apă, pentru a vă hidrata.

După aproximativ o oră, mâncați o masă ușoară și sănătoasă, astfel încât să puteți lua nutrienți pentru a susține munca pe care sarea face deja.


Pregătiți-vă pentru o tuse ușoară sau un drenaj al sinusurilor. În acest mod, sarea vă ajută să eliminați bacteriile și toxinele din corp. De aceea, vă rugăm să încurajați copiii să sufle nasul, atât în timpul, cât și după sesiunea de terapie.


Este posibil să experimentați o senzație de uscăciune a căilor respiratorii în timpul sau după haloterapie, este normal.


Vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţă orice efect secundar al terapiei (pozitiv sau nu).

Persoanele cu ten/piele uscată sunt sfătuite să folosească creme mai grase după terapie.


Acum că știți ce e de făcut după o sesiune de haloterapie, este timpul să faceți o nouă programare, la telefon 0785211300, în mesageria WhatsApp și Facebook.

14 afișări0 comentarii
bottom of page